Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 118

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2968
lag again?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: lag again?

  1. #1

    lag again?

    Event hasnt even started and the lag is atrocious already. Really?

  2. #2

    Re: lag again?

    this last war just gone, sometimes it was taking between 5-10 seconds an action when trying to demo a building, and bringing attacks to choose from was around 5 seconds.

  3. #3
    Enforcer fbc765's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    BED
    Posts
    322

    Re: lag again?

    Quote Originally Posted by mr_teflon View Post
    this last war just gone, sometimes it was taking between 5-10 seconds an action when trying to demo a building, and bringing attacks to choose from was around 5 seconds.
    same isssue during this mornings eve, was just a lag on my end, was not getting a mesaage saying i tripped trying to attack....

  4. #4

    Re: lag again?

    honestly its a bit ridiculous that events and regular gameplay can no longer coexist in this game. i dont understand the difficulty in maintaining adequate servers such that performance is a non-issue. game is completely unplayable and all it does is p*ss everyone off. ill keep my $$ this event tyvm✌️

  5. #5
    Lackey
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    6

    Re: lag again?

    Game keeps timing out on me. HELP!

  6. #6

    Re: lag again?

    Bad lag all around, especially noticeable during eve and I'm sure on the upcoming event.

  7. #7
    Kingpin Dr death's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    DC Area
    Posts
    2,125

    Re: lag again?

    M y m o n e y s t a y s i n m y w a l l e t u n t i l t h i s l a g i s f i x e d!!!!!!

  8. #8
    Kingpin Dr death's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    DC Area
    Posts
    2,125

    Re: lag again?

    Frickin forums will not allow for all caps.

  9. #9

    Re: lag again?

    Lag here as well. Eve is mostly unplayable. Completely unenjoyable. Frustrating considering this just happened recently, as well. Sigh.

  10. #10

    Re: lag again?

    Not only lag, keep tripping when trying to attack.

  11. #11

    Re: lag again?

    Same here with message popping up reads "your attack tripped" (something like that).

  12. #12

    Re: lag again?

    Probably the most frustrating thing here is that it was first reported more than 5 hours ago and we don't even know whether support is aware of it or not.

  13. #13

    Re: lag again?

    Yep I’ve been getting lag for the last 24hrs (still)
    😓

    Hope it clears up for the event.

  14. #14

    Re: lag again?

    it wont go away for the event when its the events that cause it. guess when they said they were working on it last event the work wasnt completed. says a lot where this game is now when this thread was opened in the early hours of slot 1 and not a single dev has commented on these issues and the weekend excuse isnt applicable this time. I guess 9 days of horrible time outs, lag and stupid eve performance is inevitable so saddle up

  15. #15

    Re: lag again?

    lol the devs in this game are a joke. ive never seen a game with such horrible communication with its player base. granted this is the only mobile game i play besides dbz.

  16. #16

    Re: lag again?

    Seems to be a bit better here.

  17. #17

    Re: lag again?

    Quote Originally Posted by flcowboy7 View Post
    Seems to be a bit better here.
    Probably due to the amount of people that called it quits for the war. I know I did. There is some communication of discord albeit very little. Someone needs to echo everything on here for the people that don’t want another app on their phone.

  18. #18

    Re: lag again?

    Spoke to soon. Just not enjoyable to play like this.

  19. #19

    Re: lag again?

    Last nights war had horrific lag. Took me 15 minutes to successfully stim my crew at wars start. About 5 minutes later I was successful in activating war logs and noticed the enemy empire was entering war but not making any moves. What was odd to me was logs was working fine but the game sure wasn't. Long story short with about 8 minutes left in the war everything cleared up and the lag was gone! I immediately sent the message in Line app to open fire and dump tokes quick. My crew responded and we ended up tieing 40-40. It kinda felt like a win due to the fast reaction from my crew but tieing results in a loss for both empires...oh well
    http://underworldempireforums.com/image.php?type=sigpic&userid=11583&dateline=138589  0795

  20. #20

    Re: lag again?

    Aprilwine
    Using Jedi tricks for lag. The force is strong in u.
    Menace

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •