Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 118
Buried alive execution doesn't work
Results 1 to 6 of 6

Thread: Buried alive execution doesn't work

  1. #1

    Buried alive execution doesn't work

    Dear Devs,

    Can you pls check buried alive execution, because it's not working
    as described.

    Last war i executed 3 toons and no bldg dmg was done. Few of my teammates
    confirmed same issue, not getting the 75 dmg on bldg on execution.

    Can you pls look into it.

    Thx and br
    Main

  2. #2

    Re: Buried alive execution doesn't work

    theres is a chance that u do building damage and its not 100%

  3. #3

    Re: Buried alive execution doesn't work


  4. #4

    Re: Buried alive execution doesn't work

    Even if it activates, I do not know being any info about it. You just have to watch buildings health to see that it worked.

  5. #5
    Underboss Quaranj's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Pokémon Empire
    Posts
    1,294

    Re: Buried alive execution doesn't work

    It works.

    Many in my empire have it equipped in EvE. It doesn't proc as much as most would like it to, but every now and again the building health goes down by 75. 3 executions is rarely enough to see it kick in, though I have had it happen on 1st X a few times.

  6. #6
    Hitman
    Join Date
    May 2016
    Location
    South Africa
    Posts
    419

    Re: Buried alive execution doesn't work

    Yes, it does work but the BONUS % is only 10%
    If you are lucky it will trigger 1 in 10 times.
    Last edited by Mobile Mob; 05-19-2018 at 06:50 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •