Results 1 to 5 of 5

Thread: glitch!!

  1. #1

    glitch!!

    we only needed 450 beams for bunker for 20k shields and when u all updated it now shows 3450!! our other one we did not start so needed 2995 not it says 5995 needed in bunker for shields!! i have not checked to see what else i noticed but losing 3k in beams hurts alot! seems like alot of empiers have same issue, "SLAPAHO NATION"
    Last edited by fbc765; 04-06-2017 at 02:40 PM. Reason: EMPIRE NAME

  2. #2

    Re: glitch!!

    Same issue here. Except we had all of the titanium beams in and we were just waiting to complete the money, which we did today. Please fix & thank you for the new content. team name: Red Rising.

  3. #3

    Re: glitch!!

    Quote Originally Posted by fbc765 View Post
    we only needed 450 beams for bunker for 20k shields and when u all updated it now shows 3450!! our other one we did not start so needed 2995 not it says 5995 needed in bunker for shields!! i have not checked to see what else i noticed but losing 3k in beams hurts alot! seems like alot of empiers have same issue, "SLAPAHO NATION"
    Fixed

  4. #4

    Re: glitch!!

    Duke you're a rockstar!

  5. #5

    Re: glitch!!

    Quote Originally Posted by SugarJ View Post
    Duke you're a rockstar!
    I was at least partially responsible for messing it up. Can't take any credit but thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •